Slægtsbog om Marie, Anton og Hans

Omkring år 2000 fik jeg den ide, at prøve at finde alle efterkommere efter Marie (og Hans). Det blev starten på et større detektivarbejde. Jeg havde forinden ret godt styr på deres efterkommere, men der manglede mange. Dem fik jeg imidlertid fundet, og efterfølgende begyndte jeg at samle informationer, så jeg kunne lave en biografi af hver enkelt efterkommer og ægtefælle eller partner. Det blev suppleret med billeder af alle, suppleret med hvad jeg kunne finde af historiske familiebilleder og dokumenter i øvrigt.

Snart blev det klart for mig, at det hele måtte samles i en slægtsbog. Det store arbejde blev i 2006 færdig til udgivelsen som en bog.

Den er på mere end 650 sider i A4 format med farvebilleder, plancher og slægtstavler og omhandler over 1100 personer med biografi og billeder, de fleste i farver.

Den blev fremstillet i 80 eksemplarer, hvilket svarer til det antal, som havde vist interesse for bogen og bestilt et eksemplar.

Det blev en meget stor tilfredsstillelse at se det færdige arbejde, og det blev en stor glæde, at bogen blev godt modtaget.

 

Jeg modtager stadig oplysninger om tilføjelser og opdateringer, som gør det muligt at holde bogen ajour.

 

 

The Sorenson Clan

I juni 2008 lavede jeg en engelsk version i 10 eksemplarer  hvoraf de 9 blev afleveret til amerikanerne i oktober 2008.

 

 

 

 

Jeg vedligeholder et dokument med opdateringer, som kan downloades og printes til  indlæggelse i bogen.

   Tilføjelse til side 554

   Opdatering pr. 1. oktober 2012.

 

  

 

Hjem DIS Danmark Cyndi's List Family Search Folketællinger Arkivalieronline Andre familier

 

Tilbage